Metoda de Preparare: -incingem uleiul si untul intr-o cratita pe foc in care prajim bucatile de carne bine; -adaugam faina, amestecam si lasam pana a
Metoda de Preparare: -incingem uleiul si untul intr-o cratita pe foc in care prajim bucatile de carne bine; -adaugam faina, amestecam si lasam pana aceasta se dizolva putin; -turnam o cana si jumatate de apa fierbinte, apoi adaugam usturoiul pisat, oregano, foile de dafin, sare si piper; -dam focul la mai mic/potrivit, acoperim cu capacul si lasam sa fiarba 30-40 minute pana ce carnea se inmoaie bine; -apoi adaugam cartofii, ceapa, morcovii si pasta de tomate, cealalta jumatate de cana cu apa fierbinte (adaugam putin mai multa daca este nevoie; ne orientam ca sosul sa nu fie prea lichid), acoperim cu capacul si lasam sa mai fiarba 25-30 de minute; -cand este gata, scoatem foile de dafin si le aruncam apoi servim cu orez; sau cu orice doriti; Reteta recomandata de Rebella.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii