Miel cu legume

Metoda de Preparare: -incingem uleiul si untul intr-o cratita pe foc in care prajim bucatile de carne bine; -adaugam faina, amestecam si lasam pana a

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Miel cu legume

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 500g carne miel
  • taiata cuburi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 1 1/2 + 1/2 cup/cana apa fierbinte
  • 2 catei usturoi
  • pisati cu sare (ca la mujdei)
  • 23 linguri pasta tomate
  • 3 cartofi
  • taiati cuburi
  • 1012 shallots/ceapa mica/arpagic (eu am taiat doua cepe mai mari
  • in sferturi)
  • 1314 baby carrots/morcovi mici (am taiat doi morcovi mari
  • feliute)
  • 1/2 lingurita oregano
  • sare
  • piper
  • 23 foi dafin
  • patrunjel
  • tocat

Mod de preparare

Metoda de Preparare: -incingem uleiul si untul intr-o cratita pe foc in care prajim bucatile de carne bine; -adaugam faina, amestecam si lasam pana aceasta se dizolva putin; -turnam o cana si jumatate de apa fierbinte, apoi adaugam usturoiul pisat, oregano, foile de dafin, sare si piper; -dam focul la mai mic/potrivit, acoperim cu capacul si lasam sa fiarba 30-40 minute pana ce carnea se inmoaie bine; -apoi adaugam cartofii, ceapa, morcovii si pasta de tomate, cealalta jumatate de cana cu apa fierbinte (adaugam putin mai multa daca este nevoie; ne orientam ca sosul sa nu fie prea lichid), acoperim cu capacul si lasam sa mai fiarba 25-30 de minute; -cand este gata, scoatem foile de dafin si le aruncam apoi servim cu orez; sau cu orice doriti; Reteta recomandata de Rebella.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
1
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
2
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
3
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
4
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
5
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia