Mielul e taiat foarte subtire, are 2-3 milimetri grosime, masurat cu shublerul. L-am cumparat gata taiat de la magazinul de carne subtire. Broccoli se
Mielul e taiat foarte subtire, are 2-3 milimetri grosime, masurat cu shublerul. L-am cumparat gata taiat de la magazinul de carne subtire. Broccoli se desface si se taie de-a lungul. Usturoiul si ardeiul se taie de-a latu. Am incins wokul si am prajit carnea pina s-a rumenit. In ultimele minute am aruncat usturoiul si ardeiul. Am scot carnea de o parte, am mai pus ulei pe care l-am intins pe peretii wokului si am pus broccoli. I-am prajit la foc mare cu un pic de sos de soia diluat ce apa, in total cam 4-5 minute pina s-au facut sticlosi. In utimele minute am pus ulei de susan. Am asamblat totul in wok, adica am pus carnea inapoi si am mai amestecat.
Pofta buna! Reteta Miel cu broccoli a fost propusa de Takitakikatoka pe forum culinar.ro Alte retete cu miel gasiti aici: Miel cu rozmarin si miere, Friptura de miel cu sos barbeque, Miel in crusta de feta
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii