Se bat cotletele de miel cu ciocanul pe ambele parti si se pun intr-un bol. Peste acestea se adauga cele doua linguri de ulei masline, usturoiul, chill
Se bat cotletele de miel cu ciocanul pe ambele parti si se pun intrun bol. Peste acestea se adauga cele doua linguri de ulei masline, usturoiul, chilli flakes, oregano, coaja si sucul de lamaie, sarea si maslinele Se amesteca bine, se acopera si se dau la rece cel putin jumatate de ora inainte de a le pregati. Se incinge restul de ulei; se da la o parte marinata de pe cotlete si se prajesc 2-3 minute pe ambele parti la foc mai iute. Se da focul mai incet si se adauga marinata peste cotlete. Se adauga si o lingura, doua de apa ca aiba ceva lichid in care sa se faca. Se lasa cam 5 minute sau, putin mai mult apoi se transfera cotletele pe farfurii iar peste acestea se presara patrunjelul tocat si ardeiul iute. Se pot servi cu cartofi noi, cu o infuzie de unt, patrunjel, menta, sare, piper.
Reteta propusa de Rebella Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii