Goulas de miel

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
medie
Goulas de miel

Ingrediente

  • pulpa de miel (fara os) – cca 1 kg
  • chimen macinat 2 lingurite
  • boia dulce – 1 lingurita
  • boia iute – 1/2 lingurita
  • pasta de ardei iute (Eros Pista) – 1 lingurita
  • fasole rosie (la conserva) cca 200 g
  • ardei gras rosu – 1 buc
  • ardei gras galben – 1 buc
  • ardei gras verde – 1 buc
  • telina radacina – 1/4
  • morcovi – 2 buc
  • ceapa – 1 buc
  • apa cat sa acoperiti ingredientele
  • sare si piper – dupa gust
  • Pentru galuste:
  • faina – 2 linguri
  • ou – 1 buc
  • ulei – 1 lingura
  • sare – dupa gust

Mod de preparare

• taie pulpa de miel cubulete si pune-o in slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual
• taie morcovii, ceapa si telina cuburi foarte mici si pune-le deasupra
• taie ardeii cuburi mari si adauga-i si pe acestia
• pune chimen, boia dulce, boia iute, pasta de ardei iute, sare si piper
• acopera cu apa si seteaza slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual pe modul de gatit High si lasa acolo cca 4 ore
• bate oul cu o furculita si adauga peste el treptat uleiul
• incorporeaza apoi faina si sarea amestecand constant, energic, pana obtii o compozitie omogena
• cu 15 minute inainte de terminarea timpului de gatit adauga fasolea
• cu 7-8 minute inainte de terminarea timpului de gatit pune din loc in loc, in vasul slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual cate o lingurita din compozitia pentru galuste
• pune capacul si mai lasa-le putin sa se gateasca – tot atunci poti verifica daca preparatul mai are nevoie de sare si piper
• dupa fix 4 ore opreste-l si savureaza-l cu placere. 

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Desert prajitura cu capsuni
1
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu cirese
2
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
3
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
4
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
5
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia