Friptura de miel si pui la cuptor este o mancare delicioasa. Pentru aceasta reteta de friptura aveti nevoie de carne de miel, carne de pui, cartofi si margarina.
Friptura de miel si pui la cuptor este o mancare delicioasa si foarte simplu de facut. Mai intai se curata cartofi si se taie cubulete si se pun la fiert cu sare.
Pulpele de pui si carnea de miel se cresteaza, se ung cu margarina si se condimenteaza. Se da la cuptor pentru 1 ora, apoi se pun si cartofi fierti si se mai lasa 10 min. Cand s-au rumenit toate frumos friptura de miel si pui la cuptor e gata.
Se serveste calda cu salata sau cu muraturi.
Alte retete de friptura recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii