Friptura de miel la tava este delicioasa, o mancare cu miel potrivita pentru masa de Pasti. Se prepara usor si poate fi servita cu sos.
Se spala bine carnea de miel apoi se opareste cu lapte (pentru a deveni mai frageda si pentru a-i indeparta mirosul specific ).
Se face o marinata din ingredientele corespunzatoare.
Se pune carnea in frigider (se lasa o noapte la macerat), data prin marinata de mai sus - din cand in cand se mai intoarce carnea ca sa se marineze pe ambele parti.
Dimineata se condimentateaza cu piper, delicat, si se pune in tava asa cu marinata peste ea plus crengute de rozmarin. Morcovii se curata se taie in 3 si se adauga si ei in tava. Se rumenesc bine la foc incins, apoi se lasa in cuptor mediu pt. o ora si jumatate.
Pofta buna! Reteta Friptura de miel la tava a fost propusa de carmita pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii