O reteta traditionala pentru zilele pascale
Se portioneaza carnea si se pune intr-un vas, peste carne se adauga sare, piper boabe, ierburi aromate, foi de dafin, ceapa taiata felii, usturoiul felii fine, vinul, se amesteca bine si se lasa cel putin 12 ore la marinat, dupa care se pune in tava, se pune o folie de aluminiu deasupra si se da tava la cuptor, la foc potrivit, pana cand carnea se patrunde bine, dupa care se ia folia de pe friptura si se mai lasa pret de cateva minute sa se rumeneasca frumos. Se serveste cu mamaliguta calda si gogosari in sos. Sa aveti pofta, dragilor!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii