Drob din organe de porc este o mancare pentru Pasti pe care o puteti pregati ca si alternativa la drobul de miel. Pentru aceasta reteta de drob aveti nevoie, intre altele, de pulpa de porc si verdeturi.
Drob din organe de porc este o mancare pentru Pasti pe care o puteti pregati ca si alternativa la drobul de miel.
De altfel aceasta reteta de drob o puteti pregati si cu alte ocazii, nu doar de sarbatori.
Pentru drobul din organe de porc, mai intai trebuie spalate bine organele in apa rece. Se toaca apoi cat mai marunt si se lasa in apa cu otet pentru a elimina mirosul.
Se pun apoi la fiert impreuna cu carnea, pentru o jumatate de ora. Dupa ce s-au fiert se dau toate ingredientele prin masina de tocat si se framanta bine cu oua, sare si piper.Puneti apoi amestecul intr-o tava tapetata cu ulei si pesmet.ramas in afara se acopera.
Drobul din organe de porc trebuie sa stea in cuptor cam 50 de minute pana se rumeneste frumos.
Se serveste cu mustar.
Alte retete de drob recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii