Drobul din carne de vita este o reteta simpla si gustoasa. Se prepara din carne se vita, maruntaie de vita, oua, verdeata si ceapa.
Drobul din carne de vita este o altetrnativa foarte convenabila pentru cei carora nu le place carnea de miel.
Se caleste carnea tocata, apoi se scoate din tigaie si se lasa deoparte. Se caleste in uleiul ramas ceapa tocata marunt, pana se aureste. Se fierb maruntaiele si se dau prin masina de tocata. Se amesteca carnea cu ceapa, maruntaiele, ouale, verdeata, sarea si condimentele. Se pune amestecul pentru drob de vita in tava unsa si se unge deasupra cu ou batut. Se introduce tava in cuptor si se lasa pana se rumeneste.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii