Drob de miel si hribi invelit in bacon

Nelipsit de pe masa de Paste este drobul de miel.

Portii
16
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Drob de miel si hribi invelit in bacon

Ingrediente

  • * 500 g organe de miel
  • * 200 g hribi
  • * 8 oua
  • * 2 legaturi ceapa verde
  • * 2 morcovi fierti
  • * 2 gogosari in otet
  • * 2 oua de prepelita fierte
  • * 1 legatura patrunjel verde
  • * ienibahar
  • * oregano
  • * sare
  • piper
  • * bacon

Mod de preparare

Organele de miel se pun la fiert in apa rece, impreuna cu cateva boabe de piper, 1 foaie de dafin, timp de 35- 40 minute.

Separat punem la fiert in apa cu sare morcovii curatati.

Punem la fiert si cele doua oua.

Dupa ce au fiert maruntaiele, se lasa sa se racesca, apoi se dau prin robot sau se toaca marunt.

Hribii se oparesc, se scurg de apa si se dau prin robot.

Intr-un bol mai mare punem carnea tocata, hribii tocati, apoi adaugam ceapa verde, morcovii, gogosarii tocati marunt si amestecam bine.

Adaugam ouale batute bine, ienibaharul zdrobit, oregano, sarea, piperul si omogenizam foarte bine compozitia.

Intr-o tava intindem feliile de bacon, apoi adaugam compozitia, printe compozitie punem si ouale de prepelita fierte si strangem foarte bine.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 190 grade C, timp de 50 minute pana cand se rumeneste usor.

Dupa ce s-a copt, scoatem drobul din cuptor si se lasa la racit in forma.

Cand e complet rece, se scoate din tava,  se feliaza si se poate servi.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Reteta de mucenici moldovenesti
1
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
2
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
3
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Fursecuri cale
4
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella
5
Mancaruri cu cartofi

Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella

Niste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.

Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia