Drobul de miel este o reteta cu carne de miel care se pragateste in mod traditional de Paste. Pentru reteta de drob de miel aveti nevoie de maruntaie de miel.
Drobul cu carne de miel este o reteta cu carne de miel care se pragateste in mod traditional de Paste.
Se fierb maruntaiele in apa cu sare. Cand se racesc se trec prin masina de tocat carne. Ceapa se taie marunt, se caleste, la fel si usturoiul, apoi verdeata. Lasam sa se raceasca apoi se adauga ouale crude batute, smantana, sare, piper, cimbru. Amestecam totul. Ungem cu unt o tava de chec. Se pune 1/2 din umplutura pentru drobul cu carne de miel, apoi ouale fierte in mijlocul umpluturii - se pune restul umpluturii, se niveleaza cu lingura. Se coace circa 30 de minute.
Drobul cu carne de miel se serveste feliat iar farfuria se decoreaza cu rosii, ridichi si salata verde.
Alte retete de drob de miel recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii