O reteta perfecta pentru masa de Paste!
Cotletele se spala si se sterg cu un servet absorbant.
Intr-un bol se adauga condimentele sarea de mare, putin ulei si se amesteca foarte bine.
Se ung cotletele cu amestecul de condimente si se pun pe gratarul incins, intorcandu-le pana devin rumene pe ambele parti.
Preparare piure de telina
Telina se curata si se taie cubulete, apoi se pune la fiert in apa cu sare.
Se scoate intr-un bol si se paseaza, adaugand untul si laptele.
La final se trece de 2 ori printr-o sita, obtinand un piure fin.
Cotletele de miel se servesc calde alaturi de piureul de telina si pesto de leurda.
S-aveti pofta !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii