Coasta de ied umpluta

Reteta preferata pentru Paste.

Portii
4
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
70 minute
Complexitate
medie
Coasta de ied umpluta

Ingrediente

  • coaste de ied (jumatate din carcasa)
  • 300 gr carne tocata de porc
  • organe de ied (inima, plamani, ficat, splina, rinichi)
  • 1 ceapa
  • ceapa verde
  • 3 oua
  • 2-3 catei de usturoi
  • ½ legatura de patrunjel
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de piper
  • sare

Mod de preparare

Organele de ied spalate si curatate bine, se pun la fiert pana se intrepatrund bine. Intr-o alta cratita, se pune la fiert ceapa si carnea tocata, pana se patrund. Dupa racire, organele se dau prin masina de tocat, apoi acestor organe se adauga carnea fiarta si ceapa. Adaugam patrunjelul si ceapa verde, apoi ouale, usturoiul, boiaua, sarea si piperul. Amestecam pana la omogenizare. Desprindem pielita de pe coaste cu grija, in asa fel incat sa nu se rupa pana obtinem un buzunar, pentru asta ne putem ajuta de o lingura de lemn. In buzunarasul obtinut, introducem umplutura si o repartizam peste toata suprafata. Coasem apoi cu scobitori. Dupa terminarea acestei operatiuni, ungeti coasta cu sare si piper.

Intr-o tava unsa cu ulei, punem coasta, o acoperim cu o folie de aluminiu si o lasam la cuptor, aproximativ o ora, apoi se scoate folia si se mai lasa cateva minute, pana se rumeneste bine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu cirese
1
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
3
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
4
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
5
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia