Se unge cu ulei o tava rotunda cu diametrul de 25cm. O tapetam cu faina. Se imparte aluatul in doua. Tapetati fundul si marginile ta
Se unge cu ulei o tava rotunda cu diametrul de 25cm.
O tapetam cu faina. Se imparte aluatul in doua.
Tapetati fundul si marginile tavii cu o foaie obtinuta din jumatate de aluat.
Luam branza de vaci si o amestecam cu telemeaua, cu ierburile spalate, oparite si taiate marunt si cu 2 oua.
Se condimenteaza si se toarna amestecul peste foaia de aluat.
Fierbem 3 oua le curatam si le taiem in sferturi.
Asezati ouale fierte peste amestecul de branza din tava.
Intindeti o foaie din aluatul ramas. Decupati din ea doi, trei iepurasi.
Acoperiti amestecul din tava.
Pe margine, asezati un sul de aluat si deasupra iepurasii decupati.
Ungeti cu ou batut turta si coaceti-o la cuptor, la foc potrivit, pana cand se rumeneste uniform, aproximativ 45 min.
Alte retete de Pasti
Cheescake brownie
Pasca
Pasca poloneza
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii