Aceasta reteta de saratele este foarte delicioasa. Saratelele cu cascaval se condimenteaza cu boia, sare, susan si chimen.
Aceasta reteta de saratele este foarte delicioasa. Saratelele cu cascaval se condimenteaza cu boia, sare, susan si chimen. Se framanta un aluat din cascavalul ras, faina, un praf de sare, 1 lingurita boia si unt in fulgi. Se face o bila care se infasoara in folie si se da la frigider 60 minute. Apoi, se intinde aluatul in foaie de 1 cm si se taie fasii care se rasucesc si se coc. Se incinge cuptorul la 180 grade. Se ung betisoarele cu galbenus batut, se presara dupa gust cascaval, sare, chimen sau susan si se coc 20 de minute.
Se servesc ca aperitiv.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii