Aceste saratele se umple cu o crema de branza topita. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase, avem nevoie de cascaval, oua, faina si branza topita.
Aceste saratele se umple cu o crema de branza topita. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase, avem nevoie de cascaval, oua, faina si branza topita. Se freaca untul cu un praf de sare si cu galbenusurile, apoi se adauga cascavalul ras. Se toarna pe rand doua linguri cu apa si se freaca dupa fiecare. Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat potrivit de moale. Se pune aluatul la rece pentru jumatate de ora. Se intinde o foaie groasa de un deget, se taie rondele cu un paharel de vin si se asaza intr-o tava presarata cu faina, apoi se dau la cuptor. Se prepara, pe foc, un sos alb din faina, unt si lapte si cand s-a ingrosat se amesteca cu branza topita si se freaca bine pana devine o pasta. Jumatate din rondelele coapte se ung cu sosul alb, iar celelalte se pun deasupra si se dau din nou in cuptor.
Cand sunt gata, se servesc calde cu un pahar de tuica.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii