Ravioli cu carne si ciuperci

Umplutura: Aceasta se pregateste mai intai astfel: se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se adauga carnea tocata. Se lasa la

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 bucati de ceapa
  • 500 gr de faina
  • 400 gr carne tocata
  • 200 gr ciuperci
  • 100 ml ulei
  • 50 gr de pesmet
  • 100 gr de unt
  • 50 gr de parmesan
  • sare si piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Umplutura:

Aceasta se pregateste mai intai astfel: se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se adauga carnea tocata.

Se lasa la calit aproximativ 30 de minute, timp in care adaugi putina apara de mai multe ori.

Se curata ciupercile daca sunt proaspete, iar daca nu se scot din conserva si se spala cu putina apa. Acestea se tau marunt si se calesc in putin unt.

Se adauga peste carnea tocata, si se trec prin masina de tocat carne.

Aluatul de ravioli:

Din faina, oua, apa si sare se prepara un aluat din care se intinde foi suficient de mari ca sa le intorci apoi si peste cealalta jumatate.

Amestecul de carne tocata si ciuperci se pune pe foie cate o lingurita de amestec la distante suficiente. Se aseaza atatea gramajoare astfel incat sa mai ai sa o acoperi cu cealalta parte.

Dupa ce ai pus toate gramajoarele si ai acoperit-o cu cealalta parte se apasa patratelele formate, se taie si se preseaza marginile ca sa se lipeasca si se fierb in apa cu sare.
Se servet cu pesmet prajit si unt, sau cu verdeturi si peste se presara cascaval.

Alte retete culinare delicioase:

Ravioli cu urzici,

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac,

Mega ravioli inimosi,

Cosulete cu branza si caramel de portocale,

Vitel in mantou de foi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Negresa cu branza si cirese
1
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
2
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
3
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
4
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
5
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia