Placinta cu urda in foaie subtire romaneasca este o reteta delicioasa. Se prepara cu: faina, urda si smantana.
Placinta cu urda in foaie subtire romaneasca se prepara astfel: punem faina intr-un castron si se amesteca cu apa calduta in care s-a dizolvat sare si s-a pus uleiul. Se framanta un aluat care trebuie sa devina elastic. Se acopera aluatul cu o cratita fierbinte si apoi intindem aluatul. Umplutura pentru placinta se face astfel: amestecam urda cu ouale, smantana, sare si marar. Intr-o tava intindem 3 foi unse cu unt si peste ele branza amestecata. Acoperim cu inca 3 foi. Dam placinta la cuptor pentru 15 minute.
Alte placinte recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii