Faina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de margarina topita si smantana. Se framanta bine, apoi se scoate si se unge cu margarin
Faina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de margarina topita si smantana. Se framanta bine, apoi se scoate si se unge cu margarina ramasa. Se framanta din nou si se lasa iar la rece. Separat se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt. Se adauga ceapa si carnea si se pun la calit, cu o ceasca de ulei. Se lasa pe foc mic jumatate de ora si se amesteca. Se ia apoi de pe foc, se lasa la racit, se adauga oul, se sareaza si se pipereaza. Se scoate aluatul de la rece sis e imparte in patru. Se pune umplutura peste fiecare foaie, care se ruleaza apoi pe lungul ei si se asaza toate pe o tava care se introduce in cuptorul cald.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Chiftele
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii