Delicioasa si usor de preparat! Pofta buna!
In apa calduta se dizolva sarea si drojdia proaspata si apoi se framanta un aluat elastic,bine framantat care se lasa la odihnit,acoperit cu un prosop.
Se taie cubulete sunca si afumatura,pasta de tomate se dizolva in 150 ml apa ,cu un strop de ulei de masline si o lingurita rasa de condimente uscate pentru piza.Din aluatul care intre timp a crescut,se intinde in foaie subtirica blatul care se aseaza in tava unsa cu un pic de ulei de masline,se toarna pasta de tomate diluata ,pe toata suprafata blatului ,se presara deasupra jumatate din cantitatea de cascaval ras ,se presara si mezelul,frunzulitele de baby spanac si galbiorii bine scursi de saramura(presati in mana).Se bat bine cele 3 oua care se repartizeaza pe toata suprafata pizei iar deasupra presaram restul de cascaval.Dam la cuptorul preincalzit cca 25 minute pana ce piza se rumeneste usor pe margine.
Pofta buna!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii