Decomgelam foietajul Se stoarce carnea din carnati. Se curata spanacul si se opareste; se stoarce, se toaca si se paseaza cu carnea din carnati si cu
Decomgelam foietajul
Se stoarce carnea din carnati. Se curata spanacul si se opareste; se stoarce, se toaca si se paseaza cu carnea din carnati si cu ouale.
Se sareaza si se pipereaza apoi il bagam la frigider.
Se incinge cuptorul la 200 °C.
Se suprapun de 6 ori cate 2 foi de aluat; se intind pe planseta 6 foi dreptunghiulare (25 x 20 cm). Se sareaza carnea. Aluatul se unge cu amestecul de spanac si se asaza deasupra cate un file.
Se ung cu apa marginile de aluat si se pliaza peste
umplutura. Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt,
cu partea pliata in jos. Se bat galbenusurile cu si se
unge aluatul; se coace 35 min.
Din resturile de aluat se decupeaza puisori, cu o forma; se ung cu galbenusuri, se coc 10 min. alaturi de pachetelele de pui.
Alte retete culinare
Salata de vinete
Salata cartofi
Ciuperci cu spanac
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii