Se amesteca untul cu cele doua feluri de cascaval, sare, boia, galbenusul si smantana. Se adauga faina impreuna cu praful de copt si se framanta bine
Se amesteca untul cu cele doua feluri de cascaval, sare, boia, galbenusul si smantana.
Se adauga faina impreuna cu praful de copt si se framanta bine
Se infasoara in folie si se da pt 1 ora la rece (frigider).
Se incinge cuptorul la 200 C. Se intinde o foaie de aluat de 5 mm si se decupeaza formele. Se ung cu galbenus si se presara mac, chimen sau susan. Se coc 12-15 min
Sunt excelente la gust si foarte fragede dupa cateva ore.
Sfat: Folositi forme mai maricele pt ca se micsoreaza in cuptor.
Am intins foaia si mai groasa si mai subtire, sunt mai bune cele mai groase.
Pofta buna!
Reteta Saleuri picante a fost propusa de Mocca pe forum culinar.ro
Alte retete de saleuri gasiti aici:
Saleuri cu brinza de vaci,
SARATELE SUPER-GUSTOASE,
Saratele de cascaval
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii