Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de strudel cu nuci sunt necesare urmatoarele ingrediente: foaie de strudel, nuci, ulei, zahar, pesmet, vanilie.
Nucile pisate se amesteca cu zaharul, pesmetul si vanilia. Foaia intinsa se unge bine cu ulei caldut si se presara umplutura pe toata suprafata. Se ruleaza sul cu ajutorul fetei de masa, se taie in bucati de lungimea tavii de copt si se aseaza in tava unsa cu ulei. Inainte de a o pune la cuptor, cu un cutit muiat mereu in ulei, se taie fiecare sul in bucati de 3—4 cm lungime. Se coace, se scoate incet fiecare bucata si se presara zahar pudra vanilat. Se poate prepara si cu unt in loc de ulei.
Se serveste cu zahar pudra presarat.
Alte retete recomandate:
Strudel cu banane
Strudel cu praz
Strudel de fructe
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslinePrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii