Se freaca galbenusurile cu sarea, zaharul si se adauga toata faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca cu varful degetelor pana se obtine un al
Se freaca galbenusurile cu sarea, zaharul si se adauga toata faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca cu varful degetelor pana se obtine un aluat nisipos. Se pune margarina moale, laptele si se framanta pana se omogenizeaza. Se aseaza aluatul intr-o forma cu diametrul de 25 cm unsa si tapetata, imbracand si peretii. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Se omogenizeaza branza cu zaharul, grisul si crema mascarpone. Se adauga stafidele care au fost stropite cu rom, galbenusurile si se amesteca bine. Se incorporeaza albusurile incet, amestecandu-se cu o lingura de jos in sus. Se toarna crema in forma, se niveleaza si se introduce in cuptor pentru 50 de minute. Se lasa la racit pana cand se intareste branza.
Se pudreaza cu zahar si se serveste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaFetelor mele le plac foarte mult waffele. Se pregătesc ușor, din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Pot fi...
Aperitiv waffle cu cascaval si ceapa verdeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii