Topiti untul si sfaramati doua treimi din biscuiti, pentru a obtine un pesmet fin. Amestecati untul cu acest pesmet pana obtineti o pasta omogena. Ung
Topiti untul si sfaramati doua treimi din biscuiti, pentru a
obtine un pesmet fin.
Amestecati untul cu acest pesmet pana obtineti o pasta omogena.
Ungeti cu unt o tava mai mare de chec.
Tapetati fundul tavii cu un strat din amestecul de unt si pesmet de biscuiti.
Foaia trebuie sa aiba grosimea egala peste tot. Puneti tava la frigider.
Umplutura:
Puneti intr-un castron crema de branza si zaharul. Amestecati ingredientele pana se dizolva zaharul, apoi adaugati pe rand ouale batute putin.
Amestecati bine compozitia dupa fiecare ou. La urma,
adaugati crema mascarpone, faina, grisul, vanilia, stafidele, sucul si coaja de lamaie. Turnati compozitia in tava scoasa din frigider. Se toarna mai intai putina compozitie, apoi asezati un strat de biscuiti peste aceasta, peste biscuiti turnati iar compozitie si iar biscuiti.
Nivelati prajitura si coaceti-o la foc potrivit. Stingeti focul si lasati pasca in cuptor inca 1 ora, cu usa cuptorului deschisa.
Scoateti prajitura din cuptor, rastumati-o pe un platou. Acoperiti toata prajitura cu ciocolata alba topita si decorati-o cu ciocolata neagra.
Taiati-o in felii numai dupa ce glazura s-a intarit.
Alte retete recomandate:
Pasca fara aluat
Pasca cu smantana
Pasca poloneza
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii