• dizolvati drojdia uscata in 250 ml apa calduta, apoi puneti-o in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum•
• dizolvati drojdia uscata in 250 ml apa calduta, apoi puneti-o in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum
• montati atasamentul pentru plamadit la cca 2-3 cm de margine si adaugati si spatula pentru curatat peretii interiori ai vasului
• porniti aparatul si adaugati peste 140 g de faina pentru inceput
• amestecati-le cateva minute si lasati-le cca 30 min acoperite cu un prosop, la cald
• adaugati apoi uleiul de masline, sarea si restul de 260 g faina si framantati cu ajutorul robotului multifunctional Ankarsrum timp de 5 minute
• acoperiti cu o carpa sau folie de plastic si lasati la loc calduros la crescut, pentru 2 ore
• dupa ce a crescut, o pudrati bine cu faina, o intindeti si o portionati in bile – puneti folie de plastic pe fiecare in parte si lasati inca 10 minute
• modelati si pregatiti pitele in tigaie la foc potrivit, cateva minute pe fiecare parte
• puneti apoi un prosop umed peste ele pentru a ramane moi.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii