Aluatul:Dizolvam drojdia in lapte caldut si o incorporam in faina apoi adaugam celelalte ingrediente,uleiul la sfarsit. Framantam cam 5 minute o la
Aluatul:
Dizolvam drojdia in lapte caldut si o incorporam in faina apoi adaugam celelalte ingrediente,uleiul la sfarsit. Framantam cam 5 minute
o lasam la dospit 30 minute apoi acoperim vasul cu o folie alimentara si coca obtinuta o tinem peste noapte la frigider.
Razuim branza si o amestecam cu smantana.
Rupem din coca portiuni mici (depinde ce dimensiuni doriti)le intindem bine cu mana pentru a forma un cerc ,punem cate 1 lingurita de branza in mijloc si strangem marginile spre mijloc. Le asezam in tava unsa cu ulei cu marginile stranse, in jos.
Le lasam iar la dospit cca 30 de minute le ungem cu smantana si le coacem la foc mic pe treapta de sus a cuptorului.
Sunt excelente la micul dejun ,la o cafea sau un pahar de iaurt.
Alte retete culinare recomandate
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii