Se pune malaiul la fiert in apa clocotita si se face o mamaliga mai pripita. Se toarna o parte din ea sub forma de strat intr-o forma unsa, apoi se p
Se pune malaiul la fiert in apa clocotita si se face o mamaliga mai pripita. Se toarna o parte din ea sub forma de strat intr-o forma unsa, apoi se pune un strat de branza si se acopera cu restul de mamaliga. Se introduce vasul in cuptor pentru 20 de minute. Dupa ce se scoate din cuptor, se apasa din loc in loc cu dosul unui polonic inmuiat in unt topit, facand adancituri pentru fiecare ou. Se pune untul in aceste adancituri si se sparge cate un ou. Se introduce din nou in cuptor vasul, pana se intaresc albusurile.
Se serveste mancarea direct din vasul in care s-a pregatit.
Alte retete:
Saratele Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperci "Retete pentru mese in familie" Initial m-am pornit sa prepar ficatei cu sos. Pe parcurs mi-am zis...
Ficatei de pui cu mazare verdeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii