Mamaliga cu branza telemea si oua la cuptor este un aperitiv delicios si sanatos. Branza se spala si se rade. Ouale se spala, cascavalul se curata de coaja si se rade.
Mamaliga cu branza telemea si oua la cuptor este un aperitiv delicios si sanatos. Branza se spala si se rade. Ouale se spala, cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara mamaliga. in tava unsa cu unt (50 g) se aseaza un strat de mamaliga si un strat de branza rasa. Operatiunea se repeta de doua ori, in asa fel incat deasupra sa fie tot mamaliga. Cu ajutorul unui polonic, in ultimul strat se fac 5 gauri in care se aseaza cate un ou si 10 g de unt. Se presara cascaval ras si se introduce la cuptor, unde se lasa 5 minute pentru gratinare.
Mamaliga cu branza telemea si oua la cuptor se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperci "Retete pentru mese in familie" Initial m-am pornit sa prepar ficatei cu sos. Pe parcurs mi-am zis...
Ficatei de pui cu mazare verdeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii