Ciupercile cu mamaliguta de gris sunt un preparat foarte gustos. Mai aveti nevoie de malai, lapte, alune, ulei, unt si parmezan pentru aceasta mancare.
Ciuperci cu mamaliguta de gris se prepara astfel: se curate ciupercile, apoi se taie in bucati mari, care se calesc in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt. Se adauga apoi alunele sfaramate, sare, piper si se lasa pe foc mic 2-3 minute. Separat, se amesteca laptele impreuna cu supa de pui, la foc, apoi, cand incepe sa fiarba, se toarna grisul, in ploaie. Se amesteca bine, sa nu se formeze cocoloase, se adauga patrunjelul tocat si 50 gr parmezan ras. Se adauga untulul si sarea cand mamaliga este aproape fiarta.
Mamaliga se serveste fierbinte cu ciupercile si parmezanul ras.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor
Cartofi la cuptor
Papanasi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperci "Retete pentru mese in familie" Initial m-am pornit sa prepar ficatei cu sos. Pe parcurs mi-am zis...
Ficatei de pui cu mazare verdeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii