Bulzul cu kaiser este o mancare traditionala si delicioasa. Pentru început am călit un pic kaiserul, iar când s-a rumenit un pic l-am scos şi l-am lăsat deoparte.
Bulzul cu kaiser este o mancare traditionala si delicioasa. Pentru început am călit un pic kaiserul, iar când s-a rumenit un pic l-am scos şi l-am lăsat deoparte.
Am făcut o mămăligă mai moale din apă, sare, ulei şi mălai.
Într-un vas de yena uns cu unt, am pus un strat de mămăligă, deasupra am presărat telemea de oaie rasă şi kaiserul prăjit.
Am pus un alt strat de mămăligă, apoi brânza de burduf, iar apoi ultimul strat de mămăligă.
Cu o lingura am facut 2 cuiburi în mămăligă, în care am pus cele 2 ouă.
Am presărat cascaval ras şi am dat la cuptor ptr 20 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar Simona's World.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii