Pizza cu sparanghel este o reteta simpla care se face foarte rapid si este foarte gustoasa!
Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de moale. Aluatul trebuie sa se desprinda de pe vas si sa fie elastic. Se intinde aluatul pe masa de lucru cu degetele de la mijloc spre margine, apoi se pune in tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina.
Se lasa in tava cateva minute sa creasca, intre timp se pregatesc legumele. Legumele se spala si se taie felii subtiri. Sparanghelul verde se curata si se pune in apa firbinte cu un pic de sare de mare si otet si se fierbe timp de 3-4 minute. Peste aluat se intinde sosul de rosii,mozzarella, se aseaza sparanghelul, rosiile cherry, ceapa rosie, boabele de porumb. Se da tava la cuptorul preincalit la 220 grade si se coace timp de 15 minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii