Aceasta reteta de paste este delicioasa, potrivita pentru toamna cand gasim dovleac din abundenta. Tortellini cu dovleac, busuioc si ricotta este o reteta simpla si delicioasa, o alternativa la o reteta clasica de paste de exemplu.
Taiati dovleacul in jumatate. Tocati marunt jumatate, iar restul tocati-l bucati mai mari . Puneti dovleacul intr-un vas, impreuna cu busuiocul, ricotta si cea mai mare parte din parmezan. Amestecati cu furculita si asezonati daca e nevoie. Umpleti pastele tortellini si fierbeti-le in apa cu sare 3- 4 minute, pana devin moi. Caliti amestecul de verdeturi impreuna cu alte cateva bucati de dovleac in putin unt sau ulei de masline, pana acestea devin crocante si puneti-l peste tortellini.
Tortellini cu dovleac, parmezan si busuioc se servesc cu parmezan ras deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoUn preparat care urmareste structura clasica de lasagna: straturi bine delimitate cu sos delicios de carne, toate ascunse sub...
Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone
Comentarii