Ardeii se taie in bucati mici. Se fierb pastele impreuna cu ardeii, in apa cu sare, dupa care se scurg. Intr-un vas se topeste untul, se pune sarea, p
Ardeii se taie in bucati mici. Se fierb pastele impreuna cu ardeii, in apa cu sare, dupa care se scurg. Intr-un vas se topeste untul, se pune sarea, piperul si salvia, se da jos de pe foc, se adauga smantana si se amesteca. Se raceste putin si se pun ouale. Se amesteca pentru omogenizare. Se unge o forma cu unt, se toarna in ea tortellini, ardeii si sosul bine repartizat pe toata suprafata. Se lasa in cuptorul incins pentru 15-20 de minute. Se rade branza si se presara dupa 10 minute peste paste.
Se servesc fierbinti.
Alte retete:
Chiftele
Taitei
Ravioli cu ciuperci si sos de smantana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzSaturandu-ne de clasicele chiftelute, am incercata si aceasta varianta, care ne-a placut tare mult.
Oua scotiene
Comentarii