Pentru aluat se pun ingredintele in robotul de bucatarie si se amesteca pina se face un bulgare de coca. Se scoate aluatul, se tavaleste prin faina si
Pentru aluat se pun ingredintele in robotul de bucatarie si se amesteca pina se face un bulgare de coca. Se scoate aluatul, se tavaleste prin faina si se intinde in forma de tarta (sau intr-o tava 27x27cm).se inteapa cu furculita. Rosiile se spala, se taie felii potrivite, ceapa se toaca mare, iar mozzarella jumatate se taie felii, jumatate se rade. Ouale se bat cu smantana si condimente. Peste aluat se pun feliile de rosii, se presara ceapa si se pun feliile de brinza. Se toarna compozitia de oua si smantana, se presara restul de mozzarella si putina boia. Se pun 2-3 frunzulite de busuioc tocate fin si se da la cuptor la 175 grade. Se poate folosi in umplutura si carne tocata care se caleste putin, se scoate pe o hirtie absorbanta si se pune peste blatul din tava. Se pun restul ingredientelor.
Se serveste atit calda cit si rece.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAm vazut aceasta reteta acum mult timp, pregatita de Vladut de la neatza si tare mult mi-a placut! Acum avand mere aromate de...
Desert Mille feuille cu crema de vanilie si mere coapteIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii