Ciupercile, sunca taiata cuburi, caperele si o lingura de ierburi(patrunjel, oregano) se calesc intr-o lingura de ulei. Aluatul se intinde in tava de
Ciupercile, sunca taiata cuburi, caperele si o lingura de ierburi(patrunjel, oregano) se calesc intr-o lingura de ulei. Aluatul se intinde in tava de tarta pregatita cu hirtie de copt. Deasupra se pun ciupercile. Galbenusul se amesteca cu smintina, sare, piper si vegeta si se toarna peste tarta. Se presara cascaval ras. Se pune 30 min la cuptor si se coace.
Se serveste fierbinte
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzVă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...
Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Comentarii