Spaghetti indiene

Am pus creveti la fiert, dupa 5 minute le-am scurs, curatat si lasat deoparte, apoi m-am ocupat de brocoli, buchetelele de brocoli le-am si pe ele la

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Spaghetti indiene

Ingrediente

  • 350 gr de spaghete
  • 250 de creveti roz
  • curatati
  • 400 gr de brocoli
  • 200 gr ciuperci
  • 2 cepe verzi
  • 2 lingurite de curry
  • 300ml smintina lichida
  • 50 gr unt
  • sare si piper

Mod de preparare

Am pus creveti la fiert, dupa 5 minute le-am scurs, curatat si lasat deoparte, apoi m-am ocupat de brocoli, buchetelele de brocoli le-am si pe ele la fiert pentru 3 minute.

Intr-o oala mai mare am pus apa si sare pentru spaghetti, cind apa fierbe punem spaghetele pentru 8 minute.

Luam o tigaie unde punem 25 g unt, ciupercile taiate felii le punem in tigaie sa se caleasca 5 minunte, le scoatem pe o farfurie, in aceiasi tigaie puneti creveti, ii prajim si pe ei cam 3 minute.

In aceiasi tigaie (fara sa o curatam ) puneti ceapa verde taiata marunt, o calim un picut, apoi turnam smintina lichida pentru gatit si condimentele (2 lingurite curry, sare, piper).

Lasam sa fiarba sosul 2 minute, sa nu uitati sa verificati si spaghetele , daca spaghetele sunt gata le scurgem de apa si le aruncam peste sos, adaugam creveti, brocoli si ciupercile, le amestecam usor pe toate impreuna si gata sapaghetele indiene.


Se servesc calde, presarate deasupra cu branza razuita sau ornate cu verdeata.

Reteta Spaghetti indiene a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro

Alte retete de spaghetti gasiti aici:

SPAGHETTI CARBONARA reteta originala,

Spaghetti cu rosii si ciuperci,

Spaghetti cu chiftelute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
1
Retete de Pasti

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao

Niciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
Lichior de cafea cu vanilie
2
Lichioruri

Lichior de cafea cu vanilie

Pentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...

Lichior de cafea cu vanilie
Cozonaci Babani
3
Cozonac

Cozonaci Babani

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...

Cozonaci Babani
Pasca cu smantana
4
Retete de Pasti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
5
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Parteneri
Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri
Bucataras.RO

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

Această prăjitură este după o rețetă clasică și delicioasă, perfectă pentru cei care iubesc combinația dintre...

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide