Fierbem spaghetele in apa fierbinte sarata, le clatim si le strecuram. Calim ceapa taiata marunt in ulei fierbinte, adaugam ficatul de pui taiat bucat
Fierbem spaghetele in apa fierbinte sarata, le clatim si le strecuram. Calim ceapa taiata marunt in ulei fierbinte, adaugam ficatul de pui taiat bucati, si prajim la foc mediu. Adaugam crema de ardei si condimentam cu sare, piper si frunze de patrunjel taiate marunt. Prajim 5-8 minute, apoi ungem cu ulei o tava si o presaram cu pesmet. Adaugam jumatate din spaghete, adaugam ficatul de pui, decoram cu rondele de ardei si rosii. Acoperim cu restul spaghetelor si le stropim cu amestecul obtinut din smantana si cascavalul razuit. Punem la cuptor la 190 de grade si prajim pana devin aurii. Servim taiat in patratele.
Alte retete mancare
recomandate
Tocanita vinete
Tocanita din carne
Tocanita ficat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzO salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.
Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Comentarii