Gustoase...savuroase....delicioase!!
Pentru a savura aceste paste delicioase, cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele, proaspat culese din gradina. O vanata o feliem pe lungime, o condimentam si o punem pe gratar, pentru ca o sa ne fie necesara la decorul final. Intr-o tigaie, punem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa pana devine sticloasa, dupa care, adaugam legumele taiate: vanata, ardeiul iute si ardeiul kapia. Calim legumele pana se inmoaie usor, iar apoi adaugam rosile blenduite. Cat timp legumele se scalda in sosul de rosii, pret de 10 minute, separat, intr-o oala mare, punem spaghetele Barilla la fiert, conform instructiunilor de pe cutie. Cand pastele sunt fierte, se amesteca cu sosul picant de vinete, pana la omogenizare. Cand pastele au fost gata, invelim paste in felii de vinete coapte la gratar. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaTortul de ziua mea! Un tort elegant, frumos, gustos si foarte laudat...aromele spun totul!!!
Desert tort profiterol cu ciocolata si portocaleReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii