Spalati si curatati cartofii, puneti-i in apa clocotinda cu multa sare impreuna cu usturoiul si fierbeti pana cand devin moi. Dupa ce s-au racit cart
Spalati si curatati cartofii, puneti-i in apa clocotinda cu multa sare impreuna cu usturoiul si fierbeti pana cand devin moi. Dupa ce s-au racit cartofii, adaugati untul si branzeturile. Amestecati cu furculita pentru a sfarama cartofii. Adaugati nucsoara si asezonati dupa gust. Puneti cardamana, jumatate tocata fin si restul mai mare. Umpleti pastele ravioli cu o lingurita de compozitie si fierbeti-le in apa cu sare timp 3-4 minute, pana devin moi.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Orez cu dovlecei la cuptor
Spaghete cu rosii si ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzA iesit o prajitura atat de aromata si delicioasa de nu te poti satura de ea. Facusem inainte o prajitura turnata cu mere si...
Desert prajitura aromata cu mere si budinca de vanilie
Comentarii