Pizza vegetariana cu blat Alka Pizza Casei

Blatul se află la baza oricarei retete delicioase de pizza. Pentru a obține textura și nuanțele aromate ale retelor italienesti, alege Blatul Alka Pizza casei. Este un blat subtire, disponibil in 2 sortimente: clasic, ne-aromatizat si aromatizat cu ierburi si usturoi.

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
6 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat Alka Pizza Casei cu Usturoi – 1 buc
  • Sos de rosii pentru pizza – 3 linguri
  • Ciuperci – 3-4 buc
  • Busuioc proaspat – 4-5 frunze
  • Ceapa verde – 2 fire
  • Dovlecel – ½ buc
  • Rosii uscate – 30 g
  • Mozzarella – 80 g
  • Ulei de masline – 30 ml
  • Cimbru – 1 crenguta
  • Masline kalamata fara samburi – 80 g
  • Mix de salata – 10 g
  • Crema de otet balsamic – 5 g

Mod de preparare

Taie ciupercile cuburi;

Toaca busuiocul marunt;

Taie ceapa verde fasii oblice;

Taie dovlecelul cuburi;

Taie rosiile uscate fasii;

Taie mozzarella cuburi;

Pune ulei de masline intr-o tigaie si lasa-l sa se incinga;

Caleste dovlecelul si ceapa verde;

Adauga crenguta de cimbru;

Pune sare si lasa-i totul sa se rumeneasca putin;

Unge blatul cu 2-3 linguri de sos de rosii si adauga mozzarella cuburi deasupra;

Pune dovleceii si ceapa verde;

Pune apoi ciupercile si maslinele;

Pune apoi rosiile uscate;

Spray-eaza o tava de pizza cu putin ulei de masline si adauga pizza pe aceasta;

Pune-o apoi in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 6 minute;

Dupa ce-o scoti din cuptor, pune salata pe mijloc si crema de otet balsamic;

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Reteta de mucenici moldovenesti
1
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
2
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
3
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
4
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
5
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia