O pizza delicioasa, gata in numai 6 minute! Poti urma pas cu pas reteta recomandata de Alka Pizza casei sau iti poti adauga ingredientele preferate.
Se intinde ketchup-ul pe blatul de pizza;
Se da cascavalul pe razatoare si se pune peste;
Se adauga sunca pe o parte a pizzei (pe un triunghi);
Se taie ciupercile rondele subtiri si se adauga pe alta parte a pizzei (pe un alt triunghi);
Se adauga rondelele de masline pe cea de-a treia parte a pizzei (pe un al treilea triunghi);
Se taie ardeiul fasii subtiri si se adauga pe cea de-a patra parte a pizzei (pe un al patrulea triunghi);
Pune pizza in tava si introdu-o in cuptorul incins in prealabi la 210 grade C, pentru 6 minute;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii