O reteta de pizza pentru cei care prefera gusturile intense. Poti alege dintre cele 2 sortimente de blat Pizza casei: clasic, ne-aromatizat si aromatizat cu ierburi si usturoi. Reteta video o gasesti mai jos.
Taie carnatul picant felii oblice. Da pe razatoare mozzarella.
Maseaza ardeiul iute, scoate-i semintele si taie-l fasii;
Pregateste sosul: pune zaharul, busuiocul si oregano peste rosii. Adauga uleiul de masline; blendeaza totul; adauga 2 linguri de sos de rosii pe blat;
Rade mozzarella si pune-o deasupra;
Taie ceapa rosie julien; adaug-o deasupra; adauga apoi rondelele de ardei iute;
Pune frunzele de busuioc; adauga apoi salamul picant si feliile de carnat picant; rasneste apoi piper deasupra;
Unge o tava de pizza cu 15 ml de ulei de masline si intinde-l uniform; baga pizza in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 6 minute;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii