Pregatiti plamadeala pentru aluat. Dizolvati in apa calda drojdia cu sare si cu zahar. Amestecati-le cu ¼ de fa
Pregatiti plamadeala pentru aluat. Dizolvati in apa calda drojdia cu sare si cu zahar. Amestecati-le cu ¼ de faina. Lasati 20 de minute. Apoi adaugati restul fainii, framintati aluatul. La sfirsit adaugati uleiul de floarea-soarelui si inca o data framintati aluatul. Lasati-l la loc cald o ora, o ora si jumatate. Apoi intindeti turta. Pentru umplutura taiati vinata, salamul, rosiile. Prajiti vinata in fritiur si amestecati-o cu usturoi. Ungeti turta din aluat cu ketchup sau cu sos de rosii. Puneti pe ea salamul, apoi vinata prajita. Împrastiati bucatile de rosii. Ungeti umpluturile cu maioneza si presarati cascavalul dat prin razatoare mascata. Coaceti pizza in rola la temperatura de 200 de grade 10-15 minute.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniAsa cum stiti in urma concursului de pe site-ul Gustos.ro am castigat un aparat Multicooker de la Philips. Un aparat nou, ce...
Rosii umplute cu ficat la MulticookerIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii