Pizza cu ton, capere si anghinare

Pizza cu ton , capere si anghinare , foarte usor de facut , sanatoasa si foarte gustoasa .

Portii
4
Timp pregatire
50 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
medie
Pizza cu ton, capere si anghinare

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • 250 g faina
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei de masline
  • 10 g drojdie
  • Pentru pizza
  • un varf cutit sare
  • 250 g ton
  • 1 Anghinare
  • 100 g cascaval Cas afumat
  • 150 g rosii cherry
  • 50 g porumb boabe
  • 1 lingura Capere
  • 1 ceapa rosie
  • 1 Zucchini
  • sos de rosii

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de moale. Aluatul trebuie sa se desprinda de pe vas si sa fie elastic.

Se intinde aluatul pe masa de lucru cu degetele de la mijloc spre margine, apoi se pune in tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina.

Se lasa in tava cateva minute sa creasca, intre timp se pregatesc legumele. Legumele se spala si se taie felii subtiri. Anghinarea se curata si se lasa in apa cu zeama de lamaie pentru a nu oxida.

Peste aluatul crescut se intinde sosul de rosii, putin cascaval, se aseaza legumele, tonul, se presoara cascavalul deasupra. Se da tava la cuptorul preincalit la 200 grade si se coace timp de 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere imbracate in aluat

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Chiftele din carne si legume, la cuptor

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Tigaie de toamna cu capac

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Tigaie de toamna cu capac
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
1
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Coronita aperitiv cu carne si legume
2
Aperitive cu carne

Coronita aperitiv cu carne si legume

Coronita cu carne si legume este un aperitiv consistent si delicios. Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare....

Coronita aperitiv cu carne si legume
Ciorba cu coasta afumata
3
Borsuri

Ciorba cu coasta afumata

Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)

Ciorba cu coasta afumata
Rosii cherry la borcan
4
Conserve de iarna

Rosii cherry la borcan

Pentru ca in mica gradina pe care o avem, sunt multe astfel de rosii, mi-am dorit ca sa le pot folosi si iarna asa ca le-am...

Rosii cherry la borcan
Nectar de caise
5
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Parteneri
Clatite din aluat de negresa
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Tort cu crema de iaurt moca si pere
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia