Pentru aluat se pune laptele si apa intr-un castronas, se incalzesc putin si se dizolva inauntru drojdia si o lingurita de zahar. Dupa 20 min se amest
Pentru aluat se pune laptele si apa intr-un castronas, se incalzesc putin si se dizolva inauntru drojdia si o lingurita de zahar. Dupa 20 min se amesteca cu faina, uleiul si sare si se lasa la dospit. Intre timp se pregateste sosul. Se pun in robot ceapa, rosiile in suc si usturoiul si se amesteca pina rezulta o pasta. Se condimenteaza cu sare si piper si amestec pentru pizza. Se intinde aluatul in tava si se mai lasa sa odihneasca si acolo 20 min. Se pun apoi cateva linguri bune de sos, sunca fasii, maslinele taiate in 2 si cascavalul razuit. Se da la cuptor.
Se serveste fierbinte. Reteta in imagini se gaseste aici:http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=8364
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoAparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii