Se cerne faina intr-un bol, se adauga drojdia stinsa in 2 linguri de lapte dulce si caldut, sarea, uleiul, apa minerala si iaurtul. Se framanta bine s
Se cerne faina intr-un bol, se adauga drojdia stinsa in 2 linguri de lapte dulce si caldut, sarea, uleiul, apa minerala si iaurtul. Se framanta bine si se obtine un aluat elastic, apoi se lasa sa creasca langa o sursa de caldura, acoperit cu un servet de bucatarie. Separat se pregatesc ingredientele pentru pizza, se rade cascavalul, se taie ceapa, rosiile, maslinele si salamul. Dupa ce a crescut aluatul, se imparte in patru si se intinde fiecare bucata cu sucitorul. Se presara cascaval, piper, sare, ceapa, salam, cimbru, masline, felii de ardei si rosii si se baga in cuptor la copt.
Se serveste cu sos de rosii picant sau dulce.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Galuste cu prune
Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta video Eu la inceput am fiert bucata de carne in supa limpede cu legume . Zeama a fost folosita pentru supa cu galuste .Cu...
Friptura de vitel cu fasole verde
Comentarii