Punem intr-o tigaie 3-4 linguri de ulei de masline si ceapa taiata pestisori cu un pic de sare (nu mult, un varf de cutit) si lasam la foc foarte mic
Punem intr-o tigaie 3-4 linguri de ulei de masline si ceapa taiata pestisori cu un pic de sare (nu mult, un varf de cutit) si lasam la foc foarte mic 30-40 de minute pana devine maronie. Intre timp preparati aluatul de pizza si intindeti-l la dimensiunea tavii. Lasati ceapa sa se racoreasca si cu o furculita intindeti uniform pe suprafata aluatului. Puneti fileurile de ansoa si maslinele.si bagati totul la cuptor pana se rumeneste blatul de pizza.
Este foarte buna si rece si merge foarte bine la bufeturi si alte mese festive.
Aceasta reteta a fost recomandata de mierloasa pe forumul culinar.ro.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieOrezul integral pare greu de gatit si nu iese daca folosim aceeasi metoda ca si pentru orezul simplu alb. Ii trebuie mai mult...
Orez integral cu ardei si verdeturi
Comentarii