Pene tricolore cu sos picant de rosii si leurda sunt acel gen de paste care nu necestia timp indelungat de preparare, dar care sunt delicioase si pot reprezenta un pranz consistent sau o cina satioasa.
Decojim rosiile (le punem in apa clocotita 3-4 minute, dupa care repede cu ele in apa rece cu gheata si astfel se vor decoji foarte usor) si le taiem cubulete mici. Curatam si pisam usturoiul. Incingem putin ulei de masline si adaugam usturoiul, lasam cateva minute (max 2) la calit dupa care adaugam rosiile si lasam sa fiarba la foc mediu pana se evapora lichidul si incepe sa se ingroase sosul, acest procedeu la mine a durat in jur de 40-45 minute. Condimentam cu sare, zahar si fulgi de chili. Spalam bine leurda, o lasam la scurs si o taiem fasiute subtiri. Inainte cu 15 minute sa fie gata sosul adaugam si leurda taiata.
Penele le fierbem urmand instructiunile de pe ambalaj.
Pofta Buna!
Servim penele cu sosul pregatit si feliute subtiri de parmezan.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii