Se incinge uleiul si se calesc usor ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga carnea tocata si se tine pe foc, pana se evapora toata zeama lasata de
Se incinge uleiul si se calesc usor ceapa si usturoiul tocate marunt.
Se adauga carnea tocata si se tine pe foc, pana se evapora toata zeama lasata de carne. Se adauga si rosiile cu bulionul si se lasa si acestea pana se evapora tot lichidul.
Dupa care se adauga sare, piper, scortisoara si boia.
Se ia sosul de pe foc, se prepara sosul beschamel, si se pun pastele la fiert.
In sosul usor racit, se adauga 3 linguri de pesmet si oul batut.
Se unge o tava cu putin unt, se presara pesmetul ramas si se aseaza jumatate din cantitatea de macaroane fierte si trecute prin jet de apa rece.
Deasupra macaroanelor se pune carnea si se niveleaza frumos.
Deasupra carnii se pune jumatate din beschamel, jumatate din cascaval. Dupa care, ultima tura: restul de macaroane, restul de beschamel, restul de cascaval.
Pofta buna!
Reteta Pastitio, mancare greceasca a fost propusa de korres pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne tocata gasiti aici:
Rulada cu carne tocata si legume,
Tarta cu carne tocata si ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii